Expert in Liftsolutions

Liften – Trap en huisliften – Hoogtewerkers

Belgian LiftPower (BLP) is uw complete dienstverlener in “equipment”. Dit betekent dat wij machines leveren die het u mogelijk maken om op een hoogte van 4 tot 40 meter in alle veiligheid werkzaamheden uit te voeren en wij oplossingen bieden voor het horizontaal en verticaal transport van goederen.

Een ruim en verscheiden aanbod aan hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische industriële kranen van de betere merken is ter beschikking.

Dankzij ons netwerk van goed gelegen vestigingen bieden wij u een regionaal aanspreekpunt. Zo functioneren wij zowel als uw regionale én nationale dienstverlener. Wij leveren de voor uw toepassing meest geschikte machine, op het door u gewenste tijdstip, steeds gekeurd, goed onderhouden, nagekeken voor de levering en optimaal technisch bijgestaan.

Dit alles aan de juiste huurprijs en met minimale transportkosten!

  
 Sales

 

Belgian Lifting & Equipment Company (BLE), onze moederonderneming, is privileged partner van de hoogwerkers van Haulotte en exclusief verdeler van de kraanmerken Grove en Potain in België.

Voor de aankoop van hoogwerkers kunt u bij BLE terecht: informeer snel naar de nieuwste machines en ontdek hoe hun voordelen ook u winst zullen opleveren.

Surf naar www.ble.be voor meer informatie.

 

Voor de aankoop van tweedehands machines kunt u bij BLP terecht.

 Service

 

Onze service is spreekwoordelijk en kan zich beroepen op meer dan 20 jaar ervaring: wij beschikken over de mensen, de kennis en de middelen. In België nemen wij de service van meer dan 1250 verkochte machines voor onze rekening.

U zal ons erkennen als een integere en betrouwbare partner: samen brengen we het nog ver … én hoog!

huren

Huren bij Belgian LiftPower (BLP)

Degelijke en rendabele handenarbeid leveren vraagt op zijn minst een stevige bodem onder de voeten. Zolang we op de begane grond blijven, is dat niet echt moeilijk te noemen. Eens op een hoogte wordt alles minder vanzelfsprekend …

Vandaag kunnen we het ons niet meer veroorloven om tijdrovende en slechts tijdelijke stellingen te bouwen die bovendien een obstakel vormen voor alle andere werkzaamheden. Dezer dagen hebben we een middel nodig dat ons eenvoudig, snel en veilig daar brengt waar me moeten werken. Een mobiel stukje aardbodem als het ware …

Belgian LiftPower (BLP) levert de voor uw toepassing meest geschikte machine (zelfs voor uitzonderlijke en minder voorkomende toepassingen), op het door u gewenste tijdstip, steeds gekeurd, goed onderhouden, nagekeken voor de levering, optimaal technisch bijgestaan en dit alles aan de juiste huurprijs en met minimale transportkosten. U zult uw werkzaamheden starten met machine(s), zelfs indien u wat later besteld heeft!

De “access & logistic equipment sector” kenmerkt zich door een ongeëvenaard aanbod aan sterk uiteenlopende oplossingen. Elk type van machine heeft haar specifieke kenmerken en werd ontworpen voor een specifieke toepassing of omgeving.

Ieder type bestaat op haar beurt in een veelvoud aan modellen. Werkelijk een zee van mogelijkheden … maar geen nood: BLP is er om u te helpen! U wordt vriendelijk en professioneel onthaald en begeleid. Gemotiveerd om u de beste oplossing aan te bieden voor uw toepassing en u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, selecteren we samen, mits een vakkundige vraagstelling, uit ons uitgebreid aanbod de beste en meest voordelige oplossing.

BLP komt de situatie eventueel ter plaatse inschatten en neemt het risico van de keuze op zich. Als onze oplossing met andere woorden niet bruikbaar is, dan worden er u geen kosten aangerekend.

Raadpleeg alvast de technische fiches op deze website (cf. “Verhuurpark“) en vorm een duidelijk beeld van de oplossing die u in gedachten heeft.

 

        

 

 Maatwerk

Onze standaard verhuurtarifering per week staat garant voor de gemiddelde prijs op de Belgische markt.

BLP volgt dit permanent op en stuurt bij indien nodig. Onze tarieven per dag, per week, per 2 weken of per maand zijn uw garantie voor een eerlijke prijs.

Wij bieden u echter ook steeds een luisterend oor voor uw specifieke huursituatie: indien u ons een duidelijk beeld van uw huurgedrag schetst, dan bezorgen wij u een prijs die veilig en rendabel werken ook uiterst betaalbaar maakt. Dankzij onze depots in Puurs, Houthalen, Gosselies, Luik en Windhof (Luxemburg) zijn wij steeds dichtbij, wat meer besparend werkt op tijd én transportkosten.

Samen brengen we het nog ver … én hoog!