Expert in Liftsolutions

Liften – Trap en huisliften – Hoogtewerkers

 

Traplift leveranciers Alle traplift leveranciers vergeleken!
Binnen Nederland zijn er verschillende grote leveranciers voor trapliften te vinden. Idealiter vraagt men bij elk van hen een offerte aan om zo tot een vergelijking te komen. De grootste zijn ThyssenKrupp Trapliften, PractiComfort Trapliften, Handicare Groep Trapliften, Stannah Trapliften en Otto Ooms Trapliften.
traplift stannah
Zorg Trapliften Nieuw Zo goed als nieuw Gebruikt Ophalen Marktplaats.nl.
Traplift Otto Ooms. Te koop: traplift otto ooms 45 graden bocht onder naar links 90 graden bocht boven naar links lift is van 2012, altijd door otto ooms onderhouden kan evt. Zo goed als nieuw Ophalen. Traplift zelf te demonteren merk tijsen krupp.
kostprijs traplift
plateaulift plaatsen in huis Myocafé.
Ans zei op 11 augustus 2005 om 0922.: Ik heb een plateaulift van Otto Ooms gehad in mijn vorige huis, wij hebben toen een rechte trap moeten laten maken, werd wel vergoed door de WVG. Als je de plateaulift niet gebruikt kan je hem gewoon opklappen zodat iedereen gewoon over de trap kan lopen.
plateaulift Myocafé.
Tanja zei op 20 november 2006 om 1347.: Wij hebben toevallig een plateaulift van Otto Ooms. Goed ding en prima service. Maar je moet er ook wel de ruimte voor hebben bij je trap! Piet zei op 20 november 2006 om 1019.:
Zorg Trapliften Gebruikt Recht Ophalen Marktplaats.nl.
Badlift wenen scootplaza amersfoort iedere zondag ook geopend! De lichtste van zijn klasse! Badlift aanbieding: van 469, voor 369, kijk op www.scootplaza.nl voor al onze modellen inclusief garantie / gratis verzending / direct leverbaar nieuwe unieke 3-d zuignappen service vriendelijke.
Waarom een traplift van Otolift? Koninklijke Otolift Trapliften.
Otolift is een familiebedrijf dat in 1891 door dhr. Otto Ooms werd opgericht als Otto Ooms BV. Het bedrijf was aanvankelijk actief in verschillende disciplines. In de jaren 60 ging het zich specialiseren in de ontwikkeling en productie van trapliften.